Bota

Mesazh nga Hamasi për Izraelin

Mahmud ez-Zehhar, i cili është një ndër emrat më të rëndësishëm të rezistencës palestineze dhe të Hamasit, i dha një mesazh të qartë regjimit sionist izraelit.

Mahmud ez-Zehhar, një nga udhëheqësit e Hamasit, i dha një mesazh të qartë regjimit izraelit duke thënë: “Ne ju godasim juve!”

Në deklaratat e rëndësishme të bëra gjatë zhvillimeve të bëra dje në Gaza, ez-Zehhar deklaroi se nëse Izraeli synon Gazën, edhe Hamasi gjithashtu do të sulmojë Gazën.

Udhëheqësi i Hamasit i cili tha se: “Edhe nëse bota është e bashkuar kundër nesh, ne e dimë rrugën tonë”, e paralajmëroi Izraelin duke u shprehur se: “Nëse do të goditet Gaza, edhe ne do të godasim vendbanimet izraelite.”

Burimi : Rast Haber/ ML

Etiketa

OPINIONE