Bota

Mesazhi i udhëheqësit të Koresë së Veriut për Mahmud Abas

Lideri i Koresë së Veriut, në një letër drejtuar presidentit të Autoritetit Autonom Palestinez, njoftoi se vendi i tij mbështet të drejtat e popullit palestinez.

Në një letër drejtuar presidentit të Autoritetit Autonom Palestinez, Mahmud Abas, udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong-un tha se vendi i tij mbështet të drejtat e popullit palestinez dhe krijimin e një shteti të pavarur palestinez. Në këtë letër, ai shprehu shpresën se Mahmud Abas dhe populli palestinez mund të rifitojnë të drejtat e tyre ligjore, veçanërisht formimin e një shteti të pavarur palestinez. Kjo letër është dorëzuar nga Ma Dong Hui, ambasadori i Koresë së Veriut në Kajro, për homologun e tij palestinez, Disb Al Luh./ PT

OPINIONE