Shqiperia

Meta dekreton amnistinë, dalin nga burgu 175 të dënuar

Presidenti Ilir Meta dekreton ligjin “Për dhënie amnistie”. Nga amnistia pritet të lirohen menjëherë 175 të burgosur, nga të cilët 150 meshkuj, 25 gra dhe dy të mitur.

Nga amnistia e këtij viti përfitojnë të gjithë ata meshkuj të dënuar me 2 vite burgim me vendi të formë së prerë deri në 31 dhjetor 2019 si dhe femrat dhe të miturit, të cilët janë dënuar me tre vite burgim. Risia e amnistisë të këtij viti është edhe fakti i të përfshirjes së të dënuarve me shërbim prove./lapsi

OPINIONE