Bota

Me mijëra pjesëtarë të ISIS të gatshëm për të sulmuar Rusinë

Me mijëra pjesëtarë të ISIS janë duke u trajnuar në malet e Afganistanit, për të sulmuar dhe goditur Rusinë.

Më herët Amerika dhe vendet e tjera perëndimore, kanë qenë gjithmonë objektiv i grupit terrorist ISIS, mirëpo bashkimi i Rusisë me Sirinë dhe roli i Moskës në shkatërrimin e grupit ISIS në Siri, e ka detyruar këtë grup që të mendojë për hakmarrje ndaj Rusisë./ PT

Etiketa