Bota Kuriozitete

Milingonat gjatë perëndimit të diellit në Van të Turqisë (foto)

Milingonat e fotografuara në një lule gjatë perëndimit të diellit në Van Turqisë më 17 korrik 2018. Milingonat janë nga insektet më punëtore dhe nga organizmat që gjenden më me shumicë në tokë./yenisafak/Gazeta Impakt

OPINIONE