Shqiperia

Ministrja e Drejtësisë: Kur jep rezultatet vettingu

Duke folur nga qyteti i Fierit, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj u shpreh se rezultatet e para nga vettingu pritet të dalin në muajin shkurt.

Gjonaj theksoi se do të merren masa që të ngihen sa më shpejt institucionet e drejtësisë.

Ajo bëri të ditur se  nuk do të lejohen shkelje në zyrat e ZRRP dhe  ALUIZN-it.  Gjithashtu ministrja e Drejtësisë kërkoi që lista për anëtarët e KLGJ dhe KLP të miratohet sa më shpejt të jetë e mundur.