Shqiperia

Mocioni për shkarkim në Parlament, reagon Ilir Meta

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i ka dhënë përgjigje indirekt maxhorancës që ka nisur seancën e mocionit për shkarkimin e tij.

Meta thekson se Shqipëria ka nevojë për reflektim dhe përgjegjësi maksimale të aktorëve politike.

“Shqipëria ka nevojë për reflektim dhe përgjegjësi maksimale nga të gjithë aktorët politikë!

Të mos humbasim këtë moment historik për të hedhur një hap përpara drejt Europës.

Të bëjmë çdo përpjekje për mos-shkëputjen nga përparimi i fqinjit tonë Maqedonisë së Veriut.

Çelja sa më parë e negociatave të anëtarësimit detyrim historik për të gjithë ata që duan Shqipërinë si Europa!”, shkruan Meta./oranews

Meta-shkarkimi1