Bota Sport

Mohamed Salah ka një vëlla binjak, e gjeni cili është futbollisti i vërtetë?

Ngjajnë si dy pika uji dhe të dy janë egjiptianë.​ Sozia e Mohamed Salah mbështet Liverpoolin, pikërisht për faktin se me “The Reds” luan bashkëkombësi i tij.

Është e vështirë të dallosh se cili është i vërteti, sepse ngjashmëria mes të dyve është impresionuese.

Sulmuesi 25-vjeçar është shndërruar në simbol në vendin e tij, aq sa të gjithë fansat egjiptiane po mundohen t’i përshtaten pamjes së tij. Rasti në fjalë është vërtet mbresëlënës.