Shqiperia

Momente tensioni ne ambjentin e Drejtorise se Policise Tirane,Si u shmang perleshja brenda Drejtorise

Tirane:Dhjetra qytetare jane mbledhur sot para Drejtorise se Policise se Tiranes per te kerkuar lirimin e te arrestuarve ne Kukes.

Perfaqesues te shoqerise civile dhe qytetare te thjeshte i jane bashkuar protestuesve keshtu qe e kane zhvendosur protesten ne kryeqytet

Ne proteste kane qene te pranishem dhe deputete te opozites dhe anetare te Forumit Rinor Te Pd-se.

Per pak momente ka pasur acarim te situates pasi protestuesit kane kerkuar qe te futen ne ambientet e Drejtorise se Policise per te liruar te ndaluarit mirepo ka nderhyre Kryetari i FRPD Belind Kellici dhe deputetet e opozites te pranishem ne ngjarje duke shmangur nje perleshje te mundshme midis protestuesve dhe policise.