Emisioni IMPAKT Video

Nata e Palestines, 2 qershor 2019 (pjesa 3)

Ne eventin e Nates se Palestines 2019, imami nga Durresi Ervis Jangulli foli per Izraelin dhe Palestinen nga kendveshtrimi i Islamit. Ai u ndal tek deklarata e Belfurit dhe sqaroi edhe rrezikun qe ka sjelle pushtimi i Palestines nga Izraeli.

Imami foli per vleren qe ka ne Islam Jeruzalemi dhe Xhamia Aksa. Ai shpjegoi shkurtimisht edhe per popullsine e sotme te Izraelit, e cila nuk eshte autoktone e Palestines por eshte me origjine nga Evropa. Imami u ofroi te pranishmeve njohuri nga feja Islame lidhur me ate se cfare thote per hebrenjte Kurani dhe Profeti Muhamed.

Per me shume ndiqni videon: