Kultura

Nata e Palestines, 2 qershor 2019

Si cdo vit, Instituti i Medias se Lire edhe kete vit organizon ne daten 2 qershor eventin Nata e Palestines 2019. Ky event i cili tashme eshte bere tradite qe te mbahet cdo vit, do mbledhe qytetare dashamires ndaj kauzes se Palestines. Ne te do te flasin personalitete dhe studiues te njohur. Me rastin e kesaj mbremjeje qe mbahet ne muajin e shenjte te Ramazanit, do te organizohet edhe nje iftar per te pranishmit. Eventi do te mbahet ne Tirana International Hotel & Conference Centre Scanderbeg Square, 1000 Tirana, Albania