Islamofobi Video

Nata e Palestines, pjesa 3

Ylli Permeti, Klodi Leka dhe Emir Coskun flasin per Ceshtjen e Palestines. Drita Ibrahim dhe Halit Methasani recitojne poezi per Palestinen. Blerim Vaka prezanton nje pikture te tij per Palestinen e pushtuar. Jasmina Hoxha kendon himnin e vjeter te Palestines, Mawtini.

OPINIONE