Rajoni

NATO paralajmëron Kosovën: Shqyrtojmë shkallën e bashkëpunimit prej taksës

NATO është duke shqyrtuar shkallën e bashkëpunimit me Kosovën, për shkak të tarifës prej 100 për qind të vendosur kundrejt importeve nga Serbia dhe Bosnje-Hercegovina.

Sekretari i Përgjithshëm i aleancës, Jens Stoltenberg deklaroi se “kjo masë e ka bërë dialogun mes Kosovës dhe Serbisë edhe më të vështirë”, e madje sipas tij “po e kthen procesin në rrugë të gabuar”.

Shtetet e Bashkuara kanë qenë shumë të qarta sa i përket tarifës në fjalë.

OPINIONE