Shqiperia

Ndocaj arrin sukses në karrierën e tij. Ja kë takon

Duke lexuar statusin në profilin e tij, ish-deputeti Eduard Ndocaj i njohur me emrin “Kaubojsi” shpreh kënaqesinë e madhe për një takim surprizë që ka pasur sot.

Ja statusi:

Sot, pata kënaqësi të takohesha me z. Duka dhe vendosëm që të kemi bashkëpunime konkrete politike në të ardhmen në shërbim të proceseve politike dhe demokratike në vend.

Image