Shqiperia

Ndryshime të tjera në Policinë e Shtetit, drejtorë të rinj në Kukës e Gjirokastër

Ardi Veliu bën të tjera ndryshime në Policinë e Shtetit. Së fundi raportohet se ka ndryshuar drejtori i qarkut Gjirokastër dhe Kukës. Në Gjirokastër u komandua drejtor Perlat Vatoci, ndërsa në Kukës Agim Basha. Me ardhjen e Veliut ka ndryshuar pothuajse e gjithë kupola drejtuese e Policisë së Shtetit.