Shqiperia

Ndryshimet drastike në paraqitjen e Monika Kryemadhit, dikur dhe sot (FOTO)

Monika Kryemadhi, kryetarja e LSI-së, ka ndryshuar shumë në paraqitjen e saj vitet e fundit. Ndryshimet që ka bërë janë të dallueshme dhe ka një përmirësim të madh nga viti në vit. Një rëndësi të madhe kushtuar imazhit në daljet e saj televizive dhe politike, këto janë fotot e saj të ndryshimit ndër vite.