Bota

Në 7 qershor fillojnë fluturimet direkte Giresun-Këln

Duke filluar nga data 7 qershor do të realizohen fluturime reciproke nga aeroporti Ordu-Giresun drejt qyteteve Këln dhe Dyseldorf të Gjermanisë.

Fluturimet do të realizohen nga një kompani private dhe do të vazhdojnë deri në muajin tetor.