Bota

Në burgjet e Sirisë kanë humbur mbi 1.600 palestinezë

Grupi i Punës për Palestinezët në Siri ka konfirmuar se numri i palestinezëve të zhdukur me forcë që nga viti 2011 e deri tani në burgjet e Sirisë ka arritur mbi 1.600, raporton Anadolu Agency (AA).

Në raportin e publikuar nga Grupi i Punës për Palestinezët në Siri me qendër në Londër thuhet se numri i palestinezëve të humbur apo zhdukur me forcë në burgjet e Sirisë është më shumë se 1.600 dhe se nuk mund të përcaktojnë shifrën e saktë për shkak se nuk disponojnë të dhënat zyrtare të publikuara nga regjimi i Sirisë.