Shqiperia

Në kërkim të peshkut të madh, shpërthen humori në rrjetet sociale

Në prezantimin e operacionit Forca e Ligjit ditën e djeshme, ambasadori amerikan Donald Lu, ishte i qartë kur tha se ka ardhur koha që në Shqipëri të kapet ‘peshku i madh’.

Por, duket se kjo deklaratë, duke u nisur edhe nga një eksperiencë 27 vjeçare, ku ‘peshqit’ jo vetëm nuk janë kapur por janë rritur dhe janë bërë të mëdhenj, ka bërë që në rrjetet sociale të shpërthejë humori.

Megjithatë, pritet të shihet, se nëse këtë herë ndërkombëtarët, e kanë seriozisht luftën kundër krimit dhe korrupsionit, apo po mbajnë të tensionuar situatën, për hirë të stabilitetit në Ballkan, siç thonë herë pas here.