Shqiperia

Në përgjim edhe ish deputeti socialist, burri i ministres Olta Xhaçka

Në përgjimet e Bild ka dalë edhe Atan Gaçi, ish deputeti socialist, burri i ministres Olta Xhaçka  i cili falenderon drejtorin e policisë Arben keshi për rrezultatin e zgjedhjeve në Dibër. Ai thote se rrezultati është merite e tij dhe ky është edhe mendimi i shefit të madh Edi Rama. Për punën e bërë me rrezultatin e zgjedhjeve në Dibër, Këshi kërkon si shpërblim kthimin në Tiranë.

Përgjimi nr.2. Artan Gaçi dhe Arben Keshi

Arben Keshi: Mirëmëngjesi.

Artan Gaçi: Mirëmëngjesi, si kalove?

Arben Keshi: Si kalove ti?

Artan Gaçi: Mirë ja ishim në Ndroq me shefin e madh. Edhe me superlativa foli për ty.

Arben Keshi: Faleminderit.

Artan Gaçi: Nga ai, nga ai. Nga unë po e po.

Arben Keshi: Qesh

Artan Gaçi: Ai më tregoi dhe historinë e 2011-ës. E të gjitha.  I ke pikët maksimale.

Arben Keshi: Ishallah kthehen në realitet mos të ngelen..

 

 

 

burimi: /lapsi