Kultura Rajoni

Në Podgoricë do të shfaqet një projeksion filmik i kinematografisë turke

Instituti Yunus Emre në Mal të Zi vazhdon me aktivitete të ndryshme kulturore nga lëmi i muzikës, artit, filmit etj. Me datën 15 maj në Podgoricë në organizim të Institutit do të shfaqet filmi sipas veprës së shkrimtarit të njohur turk Pejami Safe. Përndryshe prodhimet e kinematografisë turke në Mal të Zi janë të pranishëm pothuajse në të gjitha kanalet televizive dhe përcillen me interes nga një audiencë e gjerë./ trt