Shqiperia

Në pranga edhe kushuriri i gjyqtarit Shkëlqim Miri

Pas arrestimit të gjyqtarit Shkëlqim Miri për favorizim të të dënuarit Gentjan Doda, policia ka ndaluar edhe kushëririn e tij.

Kujtim Miri dyshohet se ka patur rolin e sekserit mes gjyqtarit dhe Dodës.

Ndalimi i tij është bërë me urdhër të Prokurorisë së Krimeve të Rënda. Kujtim Miri ndodhet në ambientet e Drejtorisë së Policisë së Tiranës.

Burime nga prokuroria thonë se priten arrestime të tjera.