Shqiperia

Nesër nata e Kadrit, program në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”

Në kuadër të faljes së teravisë për Natën e Kadrit Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka njoftuar se falja do të kryhet në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” (para ish-hotel Dajtit).

Duke parë numrin e besimtarëve gjithnjë e në rritje, për të cilët hapësirat e xhamive të Tiranës janë të pamjaftueshme për të vlerësuar “Natën e Kadrit” dhe për këtë arsye do të bllokohet lëvizja në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

Krahas faljes së namazit të jacisë dhe të teravisë do të ketë edhe lexim Kur’ani, ligjërata të shkurtra nga drejtues të Komunitetit Mysliman dhe hoxhallarë të nderuar.

OPINIONE

INTERVISTA