Rajoni

Nga 1 janari hiqet kontrolli kufitar mes Kosovës dhe Shqipërisë

Nga 1 janari Kosova do të heqë kontrollin kufitar me Shqipërinë. Nuk do të këtë me dy kontrolle apo me shumë.

Mbrëmjen e kaluar i ftuar në “Xing me Ermalin” Haradinaj ka folur për jetën e tij duke nisur nga puna në emigrim deri tek martesa dhe karriera politike.

Ankesave të moderatorit por edhe të qytetarëve që kalojnë kufirin, për kontrollet në të dyja anët e kufirit, Haradinaj iu përgjigj se nga 1 janari nga Kosova do të hiqen të gjitha kontrollet.

OPINIONE