Shqiperia

Ngatërruan identitetin e viktimës në minierën e Bulqizës!

Në datën 15 nëntor, në një prej minierave të Bulqizës, humbi jetën, Eduart Dama.

Menjëherë në media qarkulluan foto dhe informacione nga më të ndryshmet se kush ishte 20 vjeçari që humbi jetën në mënyrë tragjike.

Por, me vrullin për të qenë të parët, mediat gabuan. Si me fotografinë e Eduartit, ashtu edhe me të dhënat e tij.

Fotoja e shpërndarë në media, në të vërtetët është e vëllait të Eduartit, i cili quhet Edi Dama.

Vëllai Edi Dama.

Gjithashtu edhe mosha e Eduartit është 28-vjeҫ dhe jo 20 vjeҫ siç u përfol në media.