Bota Kuriozitete

Ngjarja e pazakontë, krokodili kërcen nga liqeni dhe vret pastorin gjatë pagëzimit

Një korokodil ka kërcyer nga një liqen dhe ka ngrënë një pastor, i cili po pagëzonte disa persona në Etiopi.

Ceremonia e pagëzimit po zhvillohej në liqenin Abaya në Etiopi dhe po ndiqej nga rreth 80 persona, kur krokodili ka sulmuar pastorin.

Një person në vendngjarje u shpreh se pastori pagëzoi një person dhe në momentin që do të kalonte tek një tjetër person, krokodili e ka sulmuar duke i kafshuar disa prej gjymtyrëve, gjë e cila ka sjellë vdekjen e menjëhershme.

OPINIONE