Shqiperia

Ngrihet përpara Ministrisë së Arsimit flamuri i LGBT-së (video)

Debati për nismën e LGBT-së në shkollat e Tiranës vijon ende. Mënyrat se si është trajtuar ky debat kanë qenë të ndryshme, ndërsa një qytetar ka zgjehdur një mënyrë më të guximshme për të shprehur mendimin e tij. Ai ka ngritur përpara këtij institucioni flamurin ylber të kësaj shoqeta duke u shprehur:

“Jemi përballë Ministrisë së Arsimit ku kemi vendosur flamurin e LGBT-së, meqenëse ministria e Arsimit nuk ka flamur kombëtar po fare qartë dhe fare pastër po përfaqëson interesat e LGBT-së në ambientet arsimore shkollore publike shqiptare. Përshëndesim ministren Nikolla, e cila është një dele ministre që nuk arrin dot të mbrojë interesat reale që kanë nxënësit shqiptarë, por i jep akses një komuniteti që përfaqëson zullumin dhe pisllëkun në komunitetin tonë”.
I çuditshëm është fakti që edhe pse është ditë pushimi, pranë këtij institucioni nuk ka asnjë roje dhe askush që të vëzhgojë ministrinë.
Ndoshta dhe rojet i kanë dërguar për të blinduar Kukësin…”

OPINIONE