Shqiperia

Nis Vetingu te Krimet e Rënda në filtër 10 dosjet e dy gjyqtarëve

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit hedh shortin për përzgjedhjen e dosjeve të gjyqtarëve pranë Gjykatës së Krimeve të Rënda.

Kalojne në filter 10 dosjet e dy gyqtarëve Nertina Kosova dhe Dritan Hallunaj. Shorti është hedhur pranë Gjykatës së Krimeve të Rënda në prani të komisionerëve të Vettingut.

Me short janë përzgjedhur më parë dhe dosjet për gjyqtarët e Kushtetueses, Gjykatës së Lartë dhe në Prokurorinë e Përgjithshme. Dy gjyqtarët e Krimeve të Rënda, Kosova dhe Hallunaj janë edhe kandidatë për në Këshillin e Lartë Gjyqësor.