Shqiperia

Një ditë para protestës blindohet Kryeministria (Foto)

Punëtorë të shumtë në kryeministri po mbulojnë me skela hyrjen kryesore.

Në një foto të shpërndarë nga Jamarbër Malletzi duket se po mbulohen dritat jashtë kryeministrisë ashtu siç është bëre para çdo protestë tjetër.

Kjo bëhet për arsye sigurie që të mos ketë dëmtime, pasi mund të ketë dhe godite me gurë nga ndonjë protestues