Shqiperia

Një tjetër muxhahedin lë kultin MEK në Shqipëri dhe bashkohet me familjen e tij

Z. Raoof Faramarzi ishte mashtruar nga Muxhahidin-e Halk për t’u bashkuar me grupin. Ai u mor peng për më shumë se 29 vjet.

Ai u transferua në Tiranë së bashku me anëtarët e tjerë të MEK. Familja Faramarzi ishte në kontakt me Shoqërinë Nejat dhe bëri përpjekjet e saj për të liruar djalin e tyre të dashur. Në Shqipëri ata më në fund arritën të lidheshin me Faramarzin dhe t’i tregonin atij dashurinë e tyre të përjetshme ndaj tij. Përpjekjet e familjes Faramarzi u shpërblyen dhe ai mundi të çlirojë veten nga barrierat fizike dhe mendore të kultit. Ai është riatdhesuar në atdheun e tij dhe është bashkuar me familjen e tij.

/ © Gazeta Impakt

OPINIONE

INTERVISTA