Shqiperia

Njihuni me shqipen e kandidatit socialist të Kavajës. Ndjekësit e masakrojnë: Analfabet e injorant

Kandidati i PS për bashkinë e Kavajës, Dorjan Murati, u sulmua nga ndjekës të tij të shumtë në facebook pas publikimit të një statusi. Shkak nuk ishte përmbajtja, por drejtshkrimi.

Ndjekësit nxituan ta korrigjojnë në faqen “Drejtimi i Duhur për Kavajën, pasi panë një mori gabimesh drejtshkrimore. Shumë prej tyre e quajtën analfabet e injorant, që as nuk skuqet nga anaflabetizmi i tij.
“Jepi drejtimin e duhur vetes dhe fillo të mësosh të shkruash gjuhën shqipe, pastaj merru me Kavajën”, i shkruan njëri prej tyre.

Ky është statusi në FB