Shqiperia

Njoftim për shtyp: Gjendja katastrofike nga dëbora në zonë e Gorës

Shoqata maqedonaseIlinden”-Tiranë i bën thirrje Qeverisë, dhe Bashkisë Kukës urgjentisht marrë masat e duhura përpërmirësimin e gjendjes vështirë zonën e Gorës.

Rreshjet e ditëve fundit kanë krijuar një situatë vështirë zonën e Gorës si pasojë e reshjeve dhe temperaturave ulta gjitharrugët lidhin zonën  Gorës janë totalisht bllokuar dhe nukmund qarkullohet.

gjithe fshatrat janë izoluar, dhe me rezerva pakta ilaçe. Shoqata maqedonaseIlinden”-Tiranëkërkon nga Qeveria dhe Bashkitë marrin masat e duhura të regullohet gjëndja.

Shoqata Maqedonase ‘’Ilinden”-Tiranë
Kryetar Nikolla Gjurgjaj

 

/gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA