Rajoni

Nuk respektuan rregullat e pandemisë, dënohen mbi 1 mijë qytetarë në Kosovë

Policia e Kosovës vetëm gjatë 24 orëve të fundit ka vënë 1.096 gjoba për mosrespektimin e ligjit anti-covid.

Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 në Kosovë ka hyrë në fuqi në fund të muajit gusht.

Kujtojmë se Kosova po përballet me shifra në rritje të rasteve me COVID-19, por më të ulta krahësuar me Shqipërisë./bw