Rajoni

Numërohen gjysma e kutive/ Garë e fortë për kryeministrin e ardhshëm të Kosovës

Kur janë hapur 1281 kuti nga 2547 që është gjithsej numri i kutive të votimit të zgjedhjeve në Kosovë kanë dale rezultatet e para. Ato rezultate janë paraprake pasi janë hapur vetëm 50,29% e kutive. Shihet një garë e fortë mes LDK dhe Vetëvendosjes se cila do të jetë fituese e këtyre zgjedhjeve.

KETU mund të shihni rezultatet zyrtare në kohe reale.

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 25,13%
LËVIZJA VETËVENDOSJE!                    24,74%
PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 22,20%
AAK – PSD                                                   12,40%
NISMA – AKR – PD                                   5,50%
SRPSKA LISTA                                           5,23%

/lapsi

OPINIONE

INTERVISTA