Shqiperia

Olsi Jazexhi: Në kapitalizëm më i miri është ai që bën më shumë para

Jazexhi: Në vitet ’90. Nuk kishte më një institucion morali. Në shoqëritë fetare janë kishat dhe xhamitë, i mësojnë individit që është mëkat të bësh këtë lloj gabimesh. Komunizmi shembi kishat dhe xhamit dhe solli organizatat e fronti. Sistemi kapitalist është pa ideologji. Më u miri është ai që bën më shumë para. E kemi Presidentin e Amerikës Trump.