Bota

Operacione të gjera të dronëve izraelitë mbi Rripin e Gazës

Disa dronë të regjimit sionist që nga mëngjesi i ditës së martë kanë kryer fluturime mbi qiellin e Rripit të Gazës.

Qendra informative e Palestinës njoftoi se qytetarët palestinezë kanë vërejtur fluturimet provokuese të këtyre dronëve izraelitë duke fluturuar në nivel të ulët mbi qiellin e Rripit të Gazës. Qëllimi i këtyre fluturime është drejtimi i Gazës drejt një lufte të re. Ndërkohë një grup i kolonëve sionist të martën në mëngjes nën masa të ashpra të sigurisë nga ushtria e Izraelit kanë hyrë me dhunë në xhaminë Aksa nga porta Bab Al-Megharibe dhe kanë bërë veprime provokuese në ambientet e saj./ PT