Bota Shqiperia Video

Ora e rusishtes, një mësuese nga Rusia në Tiranë (VIDEO)

Prej dy vitesh, 300 shqiptarë po mësojnë gjuhën ruse në Tiranë, Fier dhe qytete të tjera të mëdha. Mësuesja Viktoria Sillajeva tregon për TemA TV disa detaje nga këto kurse, që organizohen nga ambasada ruse në Tiranë dhe nga fondacioni “Bota ruse”, ku spikat shkathtësia e kursantëve shqiptarë, të cilët arrijnë ta përvetësojnë shpejt këtë gjuhë të vështirë.