Shqiperia

OSHEE: Ditët e ardhshne gjysma e Tiranës pa drita, zbuloni zonat

OSHEE njofton se do të ketë shkëputje të energjisë në shumë zona të kryeqytetit. Stakimet vijnë në kuadër të punimeve për riparimin e rrjetit të kabinave elektrike në Tiranë.

OSHEE ka publikuar edhe të gjithë oraret dhe zonat që do të mbeten pa energji në datat 27 deri më 29 maj.

27 maj, punime në 8 kabina

Kabina “Jora dhe Palushi”, ora 09:00-15:00: pa energji rruga “Teodor Keko” pjesërisht, tek Astiri

Kabina “Koceket”, ora 09:00-15:00: pa energji zona tek kthesa e Kamzës pjesërisht.

Kabina “Ali Baushi 1” , ora 09:00-15:00: pa energji rruga “Kadri Roshi” pjesërisht.

Kabina “Laprake 6”, ora 09:00-16:00: pa energji rruga “Riza Cuka” pjesërisht, rruga “Lord Bajron” pjesërisht

Kabina “Allias 2”, ora 09:00-15:00: pa energji rruga “Shyqyri Peza” pjesërisht, në Allias

Kabina 6 “Medreseja”, ora 9:30-15:00: pa energji rruga e Dibrës pjesërisht, tek Medreseja

Kabina “Mine Peza 6/1”, ora 9:30-15:00: pa energji zona midis rrugës së Durrësit pjesërisht dhe rrugës “Mine Peza” pjesërisht

Kabina “Tripod”, ora 09:00-15:00: pa energji rruga “Mentor Xhemali” pjesërisht

28 maj, do të punohet në 6 kabina:

kabina “Siri Kodra 2”, ora 9:30-15:00: pa energji zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht

Kabina “Usluga” ora 09:30-15:00: pa energji zona pranë ish-stacionit të Trenit, tek Ish Fidanishtja

Kabina “Malajzjan 1”, ora 09:00-15:00: pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pallatt e Malajzjanit

Kabina “Shkreli”, ora 09:00-16:00: pa energji rruga “Besim Fagu” pjeserisht, pranë rrugës “5 Maji”

Kabina “Laprake 5”, ora 09:00-16:00: pa energji rruga “Riza Cuko” pjesërisht, në Laprakë

Kabina “Njazi Meka 1” 09:00-15:00: pa energji rruga “Njazi Meka” pjesërisht

29 maj, punime në 2 kabina:

Kabina Malajzjan 2, ora 09:00-15:00: pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pall e Malajzjanit

Kabina Euro 3D, ora 09:00-15:00: pa energji rruga e Shkodrës pjesërisht