Pac fatin e Erionka Velisë

GJERGJI THANASI

Për të ilustruar titullin e shkrimit do t’i ofrojmë lexuesit dy foto të Erionkës në 2 kohë të ndryshme.

Në foto e parë Erionka pak më shumë se 20 vjec në përpjekje për të siguruar fonde nga donatorët për OJQ-ënë e vet ka bërë maksimumin e mundshëm për t’iu përshtatur prirjes seksuale të këtyre donatorëve. Ai në të paktën 2 (dy) party të organizuara në hotelin e atëhershëm mjaft luksoz të quajtir “Chateaux Linza” është veshur si grua. Në këtë foton tonë Erionka është veshur si Zana e përrallave, Fatta sic i thonë italianët apo Fairy sic i thonë anglezët. Ky traversitet, kjo sakrificë sublime e Erionkës u shpërblye jo vetëm me super fonde për OJQ-në në pronësi të tij, por edhe me karrierë politike. I kujtojmë lexuesit travestiti i “Chateaux Linza” si me magji u shndërrua në kryetar partije politike (G 99), në deputet socialist, në ministër socialist dhe në kryebashkiak socialist. Në varësi të konsumimit dhe skandaleve, që mund t’i bëhen publike kryeministrit Edvin, Erionka mund të bëhet kryeministër, duke zëvendësuar kryeministrin tip dezhurn Pandeli  Majkon.

Në foton e dytë Erionka ynë këto ditë të nxehta gushti po u shpjegon eurosocave se për të bërë karrierë në politikë burrat ia vlen të shndërrohen në travestitë, ndërsa vajzat…… duhet të ndjekin shembullin e bashkëshortes së deputetit Cuci në plazhet e Rivierës Franceze në shoqëri të Edvinit Ramës. “Fidanët” e PS-së në këtë foto, pas këtyre shpjegimeve, ngutazi filluan t’i urojnë njeri tjetrit : Pac fatin e Erionkës!/ Gazeta Impakt

P.S: Ky shkrim i përket zhanrit të fejtonit

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne