Opinion

Pandemia e COVID-19: Rreziku i vërtetë është “Agjenda ID2020”

Nga Peter Koenig

Cili është ID2020 famëkeq? Eshtë një aleancë e partnerëve publik-privat, përfshirë agjensitë e KB dhe shoqërinë civile. Eshtë një program elektronik i identitetit që përdor vaksinimin e përgjithësuar si një platformë për identifikimin dixhital.

Duket, sa më shumë që është shkruar për shkaqet e koronavirusit, aq më shumë analizat e shkruara janë në hije nga një propagandë dhe një hipotez që krijon frikë. Pyetjet për të vërtetën dhe argumentet se ku të kërkoni origjinën dhe si mund të jetë përhapur virusi dhe si ta luftoni atë, humbasin në zhurmën e kaosit të dëshpëruar. Por a nuk është ajo që “Njerëzit e Zi” që fshihen pas kësaj pandemie të krijuar, kaos, panik, pashpresë, duke çuar në cënueshmëri njerëzore, një popull duke u bërë pre e lehtë për manipulime?

Sot OBSH e shpalli virusin COVID-19 si një “pandemi” kur nuk ka asnjë gjurmë të vogël të një pandemie. Një pandemi mund të jetë në gjendjen, kur vdekja arrin në nivelin e infeksionit më shumë se 12%. Në Evropë, shkalla e vdekjes është rreth 0.4%, ose më pak. Me përjashtim të Italisë që është një rast i veçantë, ku kulmi i nivelit të vdekjes ishte 6% (shiko më poshtë për analiza të mëtejeshme).

Kina, ku shkalla e vdekjes arriti kulmin vetëm disa javë më parë në rreth 3%, është përsëri në 0.7% dhe po bie me shpejtësi, ndërsa Kina po merr kontrollin e plotë të sëmundjes dhe atë me ndihmën e një ilaçi të zhvilluar 39 vjet më parë nga Kuba, i quajtur “Interferon Alpha 2B (IFNrec)”, shumë efektiv për të luftuar viruset dhe sëmundjet e tjera, por nuk njihet dhe përdoret në botë, sepse SH.B.A. nën embargo ilegale të Kubës nuk lejon ilaçet të tregtohet ndërkombëtarisht.

OBSH ka mundësi të marrë urdhra nga “lart”, nga ata njerëz që gjithashtu menaxhojnë Trump dhe “liderët” e Bashkimit Evropian dhe vendet e saj anëtare, ata që synojnë të kontrollojnë botën me forcë drejt një Rendi të ri.

Kjo ka qenë në tableën  e vizatimit për vite me rradhë. Vendimi përfundimtar për të shkuar përpara tani, u mor në Janar 2020 në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos, natyrisht pas shumë dyerve të mbyllura. Gates, GAVI (një shoqatë e farmaceutikëve që nxisin vaksinimin), Rockefellers, Rothschilds et al, ata janë të gjithë prapa këtij vendimi – zbatimi i Agenda ID2020, shiko më poshtë.

Pasi të jetë shpallur zyrtarisht pandemia, hapi tjetër mund të jetë gjithashtu me rekomandimin e OBSH-së, ose vendeve të veçanta, “vaksinimi me forcë”, nën kujdesin e policisë dhe / ose mbikëqyrjen ushtarake. Ata që refuzojnë mund të penalizohen (gjobat dhe/ose burgu- dhe vaksinuar me forcë të gjitha njësoj).

Nëse me të vërtetë do të ndodhë vaksinimi me forcë, një tjetër përfitim për Big Pharma, njerëzit me të vërtetë nuk e dinë se çfarë lloji përzierje do të vihet në vaksinë, ndoshta një vrasës i ngadaltë, që vepron vetëm deri në disa vjet ose një sëmundje që godet vetëm gjeneratën e ardhshme ose një agjent poshtërues të trurit, ose një gjen që i bën gratë jopjellore, gjithçka është e mundur, gjithmonë me qëllim të kontrollit të plotë të popullsisë dhe uljes së popullsisë. Në pak vite, njeriu nuk e di, natyrisht, nga vjen sëmundja. Ky është niveli i teknologjisë që laboratorët tanë bio-luftë kanë arritur (SHBA, Britani e Madhe, Izrael, Kanada, Australi …).

Një hipotezë tjetër, në këtë pike  jo vetëm një hipotezë, por një realiste, është se së bashku me vaksinimin, nëse jo me këtë, atëherë ndoshta me një të mëvonshme, mund të injektohet një nano-çip, i panjohur për personin që vaksinohet. Cipi mund të ngarkohet nga distanca me të gjitha të dhënat tuaja personale, përfshirë llogaritë bankare – para dixhitale. Po, paratë dixhitale janë ato që synojnë “ata”, kështu që ju me të vërtetë nuk keni më kontroll mbi shëndetin tuaj dhe të dhënat e tjera intime, por edhe mbi të ardhurat dhe shpenzimet tuaja. Paratë tuaja mund të bllokohen, ose hiqen si “sanksion” për sjellje të gabuar, për kundërshtim të atyre. Ju mund të bëheni skllav i zotërve. Në mënyrë krahasuese, feudalizmi mund të duket si një shëtitje në park.

Nuk është për asgjë siç tha Dr. Tedros, DG i WHO, disa ditë më parë, ne duhet të lëvizim drejt parave digjitale, sepse letrat fizike dhe paratë e monedhave mund të përhapin sëmundje, veçanërisht sëmundje endemike, si koronavirusi. Një pararendës për gjërat që do të vijnë? – Apo për gjërat tashmë janë të pranishmë këtu? – Në shumë vende skandinave paratë janë kryesisht të ndaluara dhe madje edhe një chocolate në bar mund të paguhet vetëm në mënyrë elektronike.

Ne po shkojmë drejt një shteti totalitar të botës. Kjo është pjesë e Axhenda ID2020 – dhe këto hapa për tu zbatuar tani janë të përgatitura që prej kohësh, përfshirë edhe nga simulimi i kompjuterit koronavirus në Johns Hopkins në Baltimore më 18 tetor 2019, i sponsorizuar nga WEF dhe fondacioni Bill dhe Melinda Gates.

Bill Gates, një nga avokatët kryesorë të vaksinimeve për të gjithë, veçanërisht në Afrikë është gjithashtu një avokat i madh i uljes së popullsisë. Ulja e popullsisë është ndër qëllimet e elitës brenda WEF, Rockefellers, Rothschilds, Morgens dhe disa të tjerë. Objektivi: më pak njerëz (një elitë e vogël) mund të jetojnë më gjatë dhe më mirë me burimet e zvogëluara dhe të kufizuara që Nëna Tokë po ofron bujarisht.

Kjo ishte propaganduar haptas tashmë në vitet 1960 dhe 70 nga Henry Kissinger, Sekretari i Jashtëm në administratën de Nixon, një bashkë-inxhinier i luftës në Vietnam, dhe përgjegjësi kryesor për bombën gjysmë të panjohur të Kamboxhias, një genocid ndaj miliona kamboxhianëve të paarmatosur civilëve. Së bashku me grushtin e shtetit të inxhinierisë CIA-Kissinger më 9/11, 1973, në Kili, duke vrarë Salvador Allende të zgjedhur në mënyrë demokratike dhe duke vënë në fuqi diktatorin ushtarak Pinochet, Kissinger ka kryer krime lufte. Sot, ai është një zëdhënës (të themi) për Rockefeller dhe “Bilderberger Society” të tyre.

Dy javë pas simulimit të kompjuterit në Qendrën Mjekësore Johns Hopkins në Baltimore, Maryland, që “prodhoi” (aka simuluar) 65 milion vdekje (!), Virusi COVID-19 u shfaq për herë të parë në Wuhan. Deri më tani është pothuajse e sigurt se virusi është sjellë në Wuhan nga jashtë, me shumë mundësi nga një laborator bio-armësh në SH.B.A. Shihni këtë edhe atë.

Cili është ID2020 famëkeq? Eshtë një aleancë e partnerëve publik-privat, përfshirë agjensitë e KB dhe shoqërinë civile. Eshtë një program elektronik i identitetit që përdor vaksinimin e përgjithësuar si një platformë për identitetin dixhital. Programi shfrytëzon regjistrimet e lindjes dhe operacionet e vaksinimit për t’u siguruar të porsalindurve një identitet dixhital të lëvizshëm dhe të vazhdueshëm, të lidhura biometrikisht. GAVI, Aleanca Global për Vaksina dhe Imunizim, e identifikon veten në faqen e saj të internetit si një partneritet global shëndetësor të organizatave të sektorit publik dhe privat të përkushtuar për “imunizimin për të gjithë”. GAVI është mbështetur nga OBSH, dhe pa nevojë që të thuhet, partnerët dhe sponsorët kryesorë të saj janë industria farmaceutike.

Aleanca ID2020 në Samitin e tyre për vitin 2019, me titull “Rritja në Sfidën e ID së mirë”, në Shtator 2019 në Nju Jork, vendosi të përfundojë programin e tyre në vitin 2020, një vendim i konfirmuar nga WEF në Janar 2020 në Davos. Programi i tyre i identitetit dixhital do të testohet me qeverinë e Bangladeshit. GAVI, Aleanca e Vaksinave dhe “partnerë nga akademia dhe ndihma humanitare” (siç e quajnë ata), janë pjesë e partisë drejtuese.

A është thjesht rastësi që ID2020 po rrotullohet në fillimin e asaj që OBSH e quan Pandemi? – Apo është e nevojshme një pandemi për të “përmbledhur” programet e shumta shkatërruese të ID2020?

Ja çfarë duhet të thotë Anir Chowdhury, këshilltar politik për programin e qeverisë në Bangladesh:

“Ne jemi duke implementuar një qasje të ardhshme për identitetin dixhital që u jep individëve kontroll mbi informacionin e tyre personal, ndërsa ende ndërtojnë sisteme dhe programe ekzistuese. Qeveria e Bangladeshit pranon që modelimi i sistemeve të identitetit dixhital mbart implikime të mëdha për qasjen e individëve në shërbime dhe mjete jetese, dhe ne mezi presim të shohim këtë qasje”.

Uau! A e di zoti Anir Chowdhury se çfarë po futet?

Kthehemi te Pandemia dhe paniku. Gjenevë, vendi i Evropës i Kombeve të Bashkuara, përfshirë selinë e OBSH-së, është rrëzuar në thelb. Jo ndryshe nga bllokimi që filloi në Venecia dhe më vonë u zgjerua në veri të Italisë deri disa ditë më pare dhe tani bllokimi mbulon të gjithë Italinë. Bllokim i ngjashëm së shpejti mund të miratohet edhe nga Franca  dhe shtetet e tjera vasale evropiane ndaj perandorisë Anglo-Zioniste.

Memorandume të shumta me përmbajtje të ngjashme ngjallëse paniku nga agjenci të ndryshme të KB në Gjenevë po qarkullojnë. Mesazhi i tyre kryesor është – anuloni të gjithë udhëtimin e misionit, të gjitha ngjarjet në Gjenevë, vizitat në Palais des Nations, Katedralen e Gjenevës, monumente të tjera dhe muze. Direktivat e fundit, shumë agjenci udhëzojnë stafin e tyre që të punojnë nga shtëpia, për të mos rrezikuar dhe shmangien e transportit publik.

Ky ambient i panikut dhe frikës tejkalon çdo sens realiteti, kur e vërteta nuk ka rëndësi. Njerëzit as nuk mund të mendojnë më për shkaqet dhe ato që mund të jenë pas tij. Askush nuk ju beson (më), kur i referoheni ngjarjes 201, simulimin e koronavirusit, Lojërat Ushtarake Wuhan, mbylljen e 7 gushtit të kaluar, të laboratorit të luftës biologjike të sigurisë së lartë në Fort Detrick, Maryland…. Ajo që mund të ketë qenë në një moment të jetë një syhapës për shumë njerëz, sot është teori e pastër e konspiracionit. Fuqia e propagandës. Një fuqi destabilizuese – vendet dhe njerëzit që destabilizojnë, shkatërrojnë ekonomitë, krijojnë vështirësi për njerëzit që mund të humbasin punën e tyre, zakonisht janë ata që më së paku e përballojnë atë.

Gjithashtu, në këtë kohë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme të kujtoni njerëzit se shpërthimi në Kinë ishte në shënjestër të gjenomit kinez. A u ndryshua më vonë për të shkelur “kufijtë” e ADN-së kineze? Kur ndodhi kjo, nëse ndodhi? Sepse në fillim ishte e qartë se edhe viktimat e infektuara në pjesë të tjera të botës, ishin në 99.9% me prejardhje kineze.

Ajo që ndodhi më vonë, kur virusi u përhap në Itali dhe Iran, është një çështje tjetër, dhe i hap rrugën një numri spekulimesh.

(2) Kishte lloje të ndryshme të virusit që qarkulluan në pjesëza, në mënyrë që të destabilizojnë vendet në mbarë botën dhe të hutojnë popullatën dhe median, në mënyrë që veçanërisht askush nga rrjedha kryesore të mos arrijë në përfundimin se tendosja e parë ishte duke synuar Kinën në një luftë biologjike.

(2) Në Iran, kam një dyshim të fortë se virusi ishte një formë e zgjeruar e MERS (Sindromi i frymëmarrjes në Lindjen e Mesme, i krijuar nga njeriu, shpërtheu i pari në Arabinë Saudite në 2012, drejtuar gjenomit arab) – i cili u prezantua disi në qarqet qeveritare (me llak aerosol?) – me qëllimin e “Ndryshimit të Regjimit” nga vdekja e shkaktuar nga COVID19. Mendimi i dëshiruar i Uashingtonit të paktën për 30 vitet e fundit.

(3) Në Itali – pse Italia? – Ndoshta sepse Uashingtoni / Brukseli ka dashur ta godasë me forcë Italinë pasi që ka qenë zyrtarisht vendi i parë që nënshkroi një marrëveshje Brez dhe Rrugë (BRI) me Kinën (në të vërtetë e para ishte Greqia, por askush nuk supozohet të dijë se Kina erdhi në shpëtimin e Greqisë, e shkatërruar nga vëllezërit e Greqisë, anëtarët e BE-së, kryesisht Gjermania dhe Franca).

(4) Lëvizjet për vdekjet e larta dhe të shkallës së infeksionit në Itali, që nga koha e këtij shkrimi: 10.114 infeksione kundrejt 631 vdekjeve, shkalla e vdekjes prej 6.2 (krahasimisht Irani: 8042 infeksione kundrejt 291 vdekjeve, 3.6 shkalla e vdekjes). Shkalla e vdekjes së Italisë është pothuajse dyfishi i Iranit dhe pothuajse dhjetëfishi i asaj mesatare të Evropës. (A janë këto mospërputhje rezultati i dështimeve në krijimin e të dhënave të besueshme që kanë të bëjnë me “infeksionet”, shiko vëzhgimet tona që i përkasin Italisë më poshtë).

Pse? – Po Italia po preket nga paniku i virusit? A ishte futur në Itali një tendosje shumë më e fortë?

Gripi i zakonshëm në Evropë në sezonin 2019/2020, me sa duket deri tani ka vrarë rreth 16,000 (në SH.B.A. numri i të vdekurve është, sipas CDC midis 14,000 dhe 32,000, në varësi të faqes së internetit të CDC që shikoni).

A mund të jetë që midis vdekjeve të koronavirusit italianë ka pasur edhe viktima të zakonshme të gripit, pasi viktimat e prekura janë kryesisht të moshuar me parakushte të frymëmarrjes? Gjithashtu, simptomat janë shumë të ngjashme midis koronavirusit dhe gripit të zakonshëm, dhe askush nuk e pyet dhe kontrollon narracionin e autoriteteve zyrtare?

Ndoshta jo të gjitha llojet e koronavirusit vijnë nga i njëjti laborator. Një gazetar nga Berlini me origjinë Ukrainase, më tha këtë mëngjes se Ukraina është mikpritëse e rreth 5 laboratorëve të sigurisë së lartë të armëve- biologjike në SHBA. Ata testojnë rregullisht viruse të reja mbi popullatën, megjithatë, kur shpërthejnë sëmundje të çuditshme në rrethinat e laboratorëve, askush nuk lejohet të flasë për të. Diqka e ngjashme, thotë ajo, po ndodh në Gjeorgji, ku ka edhe më shumë laboratorë të armëve biologjikë të Pentagonit/ CIA dhe ku shpërthejnë edhe sëmundje të reja dhe të çuditshme.

E gjithë kjo e bën edhe më të komplikuar vështrimin e përbërë. Gjithëpërfshirëse është e gjitha kjo hipotezë e drejtuar nga fitimi, kërkimi për fitim të menjëhershëm, përfitime të menjëhershme nga vuajtjet e njerëzve. Ky panik bën njëqindfishin e asaj që ia vlen. Ajo që këto mbretër të nëntokës, të cilët pretendojnë të drejtojnë botën e sipërme, mbase të llogaritura gabimisht, është se në botën e sotme të globalizuar dhe shumë të jashtme, perëndimi varet masivisht nga zinxhiri i furnizimit të Kinës, për mallrat e konsumit, dhe për mallrat ndërmjetës dhe, më kryesorja për ilaçet dhe pajisje mjekësore. Të paktën 80% e ilaçeve ose përbërësve për ilaçe, si dhe për pajisjet mjekësore vijnë nga Kina. Varësia e Kinës perëndimore nga antibiotikët është edhe më e lartë, rreth 90%. Ndikimet e mundshme në shëndet janë shkatërruese.

Gjatë lartësisë së epidemisë COVID-19, aparati i prodhimit të Kinës për gjithçka ishte thuajse i mbyllur. Për dërgesat që ishin bërë akoma, anijet e mallrave ishin kthyer rregullisht dhe kategorikisht nga shumë porte në të gjithë botën. Pra, perëndimi ka mashtruar veten në një modalitet të mungesës së gjithçkaje duke zhvilluar një “luftë ekonomike” de-fakto ndaj Kinës. Sa do të zgjasë? Askush nuk e di, por ekonomia e Kinës e cila u ul me rreth gjysmën, është rikuperuar shpejt në mbi 80% të asaj që ishte para goditjes së koronavirusit. Sa kohë do të zgjasë për të kapur gjendjen e mëparshme?

Cfarë fshihet pas këtyre të gjitha? – Një goditje totale me panik të shkaktuar artificialisht deri në atë pikë sa njerëzit bërtasin “ndihmë, na jep vaksinime, shfaqje policie dhe ushtarake për sigurinë tonë” ose edhe nëse dëshpërimi publik nuk shkon aq larg, do të ishte e lehtë për Autoritetet e BE dhe SH.B.A. të vendosin një fazë ushtarake të rrethimit për “mbrojtjen shëndetësore të njerëzve”. Në fakt, CDC (Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve në Atlanta), ka hartuar tashmë direktiva direkt diktatoriale për një “emergjencë shëndetësore”.

Së bashku me vaksinimin e detyruar, kush e di se çfarë mund të përmbajë në përzierjen e “mini-sëmundjeve” të injektuara, dhe cilat mund të jenë efektet e tyre afatgjata. Ngjashëm me ato të OMGJ-ve, ku të gjitha llojet e mikrobeve mund të futen pa ne, të përbashkëtat, duke ditur?

Ne me të vërtetë mund të jemi vetëm në fillim të zbatimit të ID2020 – i cili përfshin, vaksinimin e detyruar, uljen e popullsisë dhe kontrollin dixhital total të të gjithëve, në rrugën për Një Rend i Ri botëror dhe hegjemoni financiare globale, Dominimi i Spektrit të plotë, si PNAC ( Plani për një Shekulli të Ri Amerikan) pëlqen ta quaj.

Një erë e re për Kinën. Kina ka qenë në shënjestër për “shkatërrim ekonomik”, për shkak të ekonomisë së saj që përparon me shpejtësi, një ekonomi së shpejti për të kapërcyer atë të ndikimit tani, SHBA të A, dhe për shkak të monedhës së fortë të Kinës, Juanit, gjithashtu duke kapërcyer potencialisht dollarin si monedha kryesore rezervë e botës.

Të dyja këto dukuri do të thoshin fundin e mbizotërimit të SH.B.A.-së mbi botën. Sëmundja e koronavirusit, tani në më shumë se 80 vende, ka rrëzuar tregjet e aksioneve, një rënie prej të paktën 20% gjatë javëve të fundit – dhe në rritje; pasojat e frikësuara nga virusi i një ngadalësimi ekonomik, nëse jo edhe recesioni, kanë ulur çmimet e benzinës brenda rreth dy javësh pothuajse në gjysmë. Sidoqoftë, pa ndërhyrjen e bankës qendrore të Kinës, vlera e Yuan-it përballë dollarit ka qenë mjaft e qëndrueshme, në rreth 7 juanë ndaj dollarit. Kjo do të thotë, ekonomia kineze, përkundër COVID-19, po merr akoma shumë besim në të gjithë globin.

Këshilla për Kinën blini të gjitha aksionet e korporatave amerikane dhe evropiane që mundeni me çmimet aktuale të niveleve të larta nga tregjet e aksioneve që u rrënuan me një të pestën ose më shumë, plus blini shumë të ardhme të naftës. Kur çmimet rikuperohen, ju jo vetëm që keni bërë miliarda, me siguri triliona nga perëndimi, por gjithashtu mund të zotëroni ose mbani shuma të konsiderueshme dhe që sjellin ndikim në shumicën e korporatave më të mëdha amerikane dhe evropiane – dhe do të jeni në gjendje të ndihmoni në thirrjen të shtënat e përpjekjeve të tyre në të ardhmen.

Sidoqoftë, ka një rresht të vogël argjendi që lëkundet në horizontin e plotë të reve të errëta. Mund të ishte për mrekulli një zgjim i vetëdijes së një mase kritike që mund t’i jepte fund të gjithave. Megjithëse, ne duket se jemi larg nga një mrekulli e tillë, diku në një cep të fshehur të trurit tonë, të gjithë kemi një shkëndijë vetëdije të mbetur. Ne kemi aftësinë shpirtërore të braktisim rrugën e katastrofës së kapitalizmit neoliberal perëndimor, dhe përkundrazi mbështesim solidaritetin, dhembshurinë dhe dashurinë për njëri-tjetrin dhe për shoqërinë tonë. Kjo mund të jetë mënyra e vetme për të thyer bllokimin dhe dënimin e lakmisë egocentrike perëndimore./gazetaimpakt/globalresearch