Shqiperia

Pandemia/ Rama njofton masat e reja: Nga java e ardhshme, maska e detyrueshme kudo. Gjoba do vijë me faturën e dritave

Kryeministri Edi Rama ka folur sërish për pandeminë e Covid 19 dhe masat për kufizimin e përhapjes së virusit.

“Nga java e ardhshme maska do jetë e detyrueshme kudo, përveç shtëpisë dhe restorantit apo barit ku je ulur në tavcolinë për të konsumuar atë pjesë të kohës aty. Maska do jetë e detyrueshme në cdo mjedis, në cdo rrugë, hapësirë publike dhe masa ndëshkimore do zbatohet për të gjithë te fatura e dritave, mos të ketë asnjë iluzion asnjë individë që mund ti shmanget gjobës”, njoftoi kryeministri Rama./lapsi