Shqiperia

Parada e LGBT “degjeneron” në shkëmbime puthjesh në qendër të Tiranës…

“Parada e krenarisë” (Pride Parade), një eveniment simbol i homove që zhvillohet paralelisht edhe në shtete të tjera, U zhvillua edhe nga komuniteti LGBTI në Shqipëri.

Ata kanë parakaluar te bulevardi “Dëshmorët e Kombit” për të pedaluar dhe apeluar në Ditën Ndërkombëtare Kundër Homofobisë dhe Transfobisë. Por mu në qendër të Tiranës, aty ku shumë qytetarë shëtisnin bashkë me femijët e tyre, parada LGBT ka “degjeneruar” në shkëmbime puthjesh./standard