Shkence

Parashikimi i frikshëm/ Lufta e 3-të Botërore fillon shumë shpejt, do të zgjasë 5 muaj

Lajme të këqija nga një parashikues lidhur me fatin e botës. Gazeta britanike Metro shkruan, se më 13 maj do të nisë Lufta e Tretë Botërore, kur bota do përfshihet nga një zjarr bërthamor. Parashikimin e ka bërë dikush që pretendon se parashikoi me shumë saktësi suksesin e Donald Trump, bazuar në leximet e tij të Biblës. Bëhet fjalë për Horacio Villegas. Gazeta citon se ai ka thëne se ka parë ëndërr ku “topa zjarri që binin nga qielli dhe goditën Tokën’.

“Unë besoj se këto ishin simbolikë të raketave bërthamore që do të bien në qytete dhe njerëz në të gjithë botën”, tha ai duke shtuar se sipas tij, kjo luftë do të nisë më 13 maj. Mesazhi kryesor që njerëzit duhet të dinë për t’u përgatitur është se midis 13 majit dhe 13 tetorit 2017, kjo luftë do të ndodhë dhe do të përfundojë me shumë shkatërrime, tronditje dhe vdekje!”,­ thotë ai.