Emisioni IMPAKT Opinion

Partia Muslimane e Shqiperise

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi jep disa ide mbi krijimin e nje partie muslimane ne Shqiperi. Kjo parti duhet te krijohet per ti dhene fund aparteidit antimusliman ne vend, per te liruar te burgosurit politik musliman nga burgjet, per te mbrojtur sovranitetin dhe pavaresine e Shqiperise dhe ri-instaluar demokracine parlamentare ne vend. Videoja analizon politikat anti-muslimane te SHISH-it, antiterrorit, qeverise Rama te cilet burgosin, pergjojne dhe persekutojne muslimanet. Ne video flitet per kolonizimin, varferim dhe zhytjen ne borxhe te Shqiperise dhe menyrat sesi nje parti muslimane, parti qe do perfaqesoj 70% te shqiptareve mund te cliroje vendin nga varferia, grabitja dhe shkaterrimi.

Analizohen shkaqet e arrestimeve dhe burgosjeve te muslimaneve qe nga Verdi Morava, Emine Alushi, Bekim Protopapa, Eduart Guza, Roland Kryemadhi, Erzen Uka etj dhe mbeshtetur ne kabllogramet e Wikileaksit tregohet sesi funksionin sistemi qeverises ne Shqiperi. Tregohen raste ne kabllograme ku zyrtare shteterore shqiptare per vendimet qe ata marrin nuk pyesin sovranin – popullin shqiptar – por ambasaden amerikane.Tregohet qe ndersa ne Shqiperi katoliket, greket, pederastet, camet etj kane partite e tyre, edhe muslimanet duhet te formojne partine e tyre. Kjo parti duhet te luftoje per forcimin e demokracise ne vend, dhenien fund te aparteidit shteteror kunder muslimaneve dhe biznesit shqiptar, pavaresimin e Shqiperise nga ambasadat perendimore, lidhjen e Shqiperise me boten e Islamit dhe zhvillimin ekonomik te vendit.