Shqiperia Sociale

Pedagogu akuzon protestantin Veliaj për pedofili: Kujdes, ruani fëmijët nga kreu i Bashkisë

Pedagogu Ervin Goci ka akuzuar sërish kreun e Bashkisë Tiranë, protestantin Erion Veliaj për pedofili.

“Rindërtimi i qytetit nga syri i një fëmije”, është shkrimi që flet për punën e Erion Veliaj në Tiranë për të mirën e fëmijëve, për ndërtimin e parqeve dhe ambienteve argëtuese.

Por sipas Pedagogut shkrimi ka citate me ngarkesë të lartë pedofilie propagandistike.

“Kujdes, ky material përmban citate me ngarkesë të lartë pedofilie propagandistike…ruani fëmijët!

Duke qene se të rriturit nuk po e hanë, vihet ne veprim një ligj që në fakt vjen nga manualet e kodeve të krimit: Nëse dikush nuk bindet, merri peng fëmijën.. funksionon gjithmonë..” shprehet Goci teksa publikon edhe shkrimin.

Një nga citimet e Veliaj:

“Ndërsa kryebashkiaku Veliaj i tha Menaxherit të Përgjithshëm të Citylab Rob Bole gjatë një diskutimi në konferencën e kësaj vere në Pragë, fëmijët janë si” revolucionarë në familje “, të aftë për të ndikuar më shumë prindërit e tyre sesa një politikan”, shkrimi për Veliajn./ tpz