Opinion

‘’PËRÇAJ – COPËTO – SUNDO’’!

Nga Savash VELIU

NEOCON Judaistët dhe Anglosaksonët e bardh Anglez janë ata që dominojnë pushtetin Amerikan dhe atë Israelit që tentojnë sërish të ringrisin Imperializmin Sionist Botëror (NWO) ose Globalizmin, që sot është në dështim të sipërt dhe kjo ata i çorodit.

Sot zbarkuan këta forca të errta edhe në Shqipëri me vullnetin e Soros – CIA dhe MOSSAD që para ardhjes së tyre rrugën ua hapi opozita kolaboracioniste e dyshimt dhe e dëshmuar për politik antishqiptare.
Që më herët (me ardhjen e pluralizmit) forcat e errta imperialiste kanë vendosur njerëzitë e tyre më të korruptuar në majat partiake të vendit e të diasporës si epiqendra ‘opinionbërëse’ siç është mes tyre edhe Festim Lato; Mashtruesi që paraqitet si Kryeministër i Republikës Çame, i dënuar për vjedhje e mashtrim në vitin 1993 nga Gjykata e Vlorës. Ndërsa në vitin 2015 Gjykata e Tiranës e dënoi Festim Laton me dy vite heqje lirie për mashtrim, konfirmojnë mediat!

Në të njëjtin mënyrë një element thelbësor i ‘neoconve’ për besueshmërin tonë e që është aduti më kryesor e forcave imperialiste moti kohë si person është kontrabanduar brenda Shqipërisë që ri e pret në inkubator të konfirmoj paraqitjen e tij pompoze drejtë skenës politike dhe kombëtares. Siç duket kjo gjendje e grupimit të rreve të zeza mbi shqiptari është ‘stuhia para qetësisë’ !

Neoconët janë inicues të nxitjeve dhe urrejtjeve ndërfetare si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë që me shtypje të një butoni burgosen klerikët musliman duke ua ndërsyer mbi ta langojt medial antislam përplot islamofobi që shtrijnë epidemin helmuese deri në Iliridë e më tej që ta ndrydh zërin e arsyes gjithpopullore. Përndryshe këta kalemxhinjë mercenar janë avoketët e ‘neoconve’ që lehin në emër ‘’të kombit’’ sot!

Anglosaksonët njihen si ideator dhe çrregullues mbi tokë kurse paraqiten me dukjen kinse janë ata që luftojnë të keqen globale. Ata janë fabrikues dhe servues të islamofobisë por shtiren se atë e kundërshtojnë në publik si demokrat.

Sot Anglia provizorisht jep postin e Kryeprefekturës së Londrës muslimanit aziat derisa pas shpine tinëzisht të vret në heshtje. Poashtu Kanada një protektorat anglez me Premierin e saj jep imazhe tolerance ndaj islamit dhe gjithashtu edhe protektorati anglez Australia shtiret si prodemokrate ndaj islamit… Përse!?

Sepse kjo është fytyra e vërtetë e Anglisë që drejton dizginat e ligësisë në botë e që në skenë nuk le imazhe negative. Jo rastësisht Anglia emërohet ‘’Gjarpëri dredha dredha’’…! Kujdes prej saj në çdo hap, sepse arrin të kontrolloj Amerikën dhe ne e kemi amerikën për mik dhe miku na e solli Israelin në torrishte!

E gjithë ky planprojekt ndoshta ka dimensionin që ‘’Shqipërinë e Madhe’’ ta kthejnë në një rip të terrorizmit të ardhshëm të gadishullit ballkanik e ngjajshme me ripin e Kurdistanit të Madh në veri të Irakut dhe Sirisë!

Ja sot momentalisht kështu duket tabloja e madhe ndërshqiptare… Kujdes se rota historike mund të ripërsëritet!

OPINIONE