Bota

Përfundoi patrullimi i 8-të i përbashkët tokësor i trupave turko-ruse në lindje të Eufratit

Sipas një deklarate të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë, në zonën e Ayn al-Arabit, në lindje të Eufratit, u realizua patrullimi i 8-të i përbashkët tokësor me pjesëmarrjen e 4 autoblindave (8 gjithsej) dhe dronëve të secilës palë.

“Elementet ushtarake turke dhe ruse përfunduan patrullimin në itinerarin 34 kilometra të gjatë, 10 kilometra thellësi (të territorit sirian)”, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare./trt