Shqiperia

Perla e çunit të Fahros: “Ligji i Luftës” me Greqinë nuk është problem…

Klevis Balliu, në një debat në emisionin “Byro Politike” në televizionin ABC News, është shprehur se Ligji i Luftës me Greqinë nuk është problem për Shqipërinë por për Greqinë.

Duke komentuar këtë gafë të deputetit të Lulzim Bashës, Kndidati për deputet i Partisë Demokratike në zgjedhjet e përgjithshme, Andi Permeti, shkruan me ironi:

“Perfaqesimi gjenial i Listes Basha godet perseri:

Ligji i Luftes me Greqine nuk eshte problem per Shqiperi dhe nuk i shkakton asnje problem Shqiperise.

Ky ligj eshte problem vetem per Greqine.

P.S. Ne ka cam dhe atdhetar ky vend te ndalojne njehere nga shtepia e tij pastaj para kryeministrise“.