Bota

Përmisohet gjendja e vajzës së ish-spiunit rus

Yulia Skripal është duke u përmisuar dhe nuk është më në gjendje kritike, katër  javë pas helmimit në Salisbury, deklaroi spitali për BBC.

Vajza e ish-spiunit Sergei  Skripal u pranua në spital pasi ajo u prek nga elementi kimik nervor.

“Gjendja e saj është përmisuar  nga trajtimet e spitalit por vazhdon të jetë nën kujdesin professional gjatë 24 orëve”, deklaroi spitali.