Shqiperia

Pjesëmarrje e jashtëzakonshme në zgjedhjet e LSI. Xhixho: Paralajmërim i fitores së 25 prillit

Pamjet më poshtë janë marrë nga njësia numër 1 në Tiranë. Janë me qindra njerëz që presin radhën për të votuar për zgjedhjen e ekipit drejtues të LSI-së.

Pjesëmarrja masive dëshmojnë jo vetëm përgatitjen e LSI për zgjedhje, por dhe nevojën që qytetarët shohin për ndryshimin e situatës politike më 25 prill.

Nënkryetarja e LSI, Erisa Xhixho në një postim në Facebook, teksa ka publikuar pamje nga qendra e votimit në njësinë nr. 1. shprehet se pjesëmarrja konfirmon fitoren e 25 prillit.

“LSI njësia 1 voton fitoren e 25 Prillit💪

Pjesemarrje masive e të rinjve, grave, anëtarëve të LSI duke paralajmëruar fitoren e jashtëzakonshme të 25 Prillit”,- shkruan Erisa Xhixho.

/tpz

OPINIONE